Domov - pametna hiša

Si želite živeti v hiši, ki vas bo ubogala? Si želite živeti v hiši, ki bo sama skrbela za optimalno in gospodarno rabo z energijo in tako zmanjšala stroške ogrevanja in električne energije (tudi do 20% letno)? Si želite živeti v hiši, v kateri se boste počutili varne, in ne nazadnje v hiši, ki vas bo razbremenila drugih skrbi in skrbela za vaše udobje...

Tehnologija za avtomatizacijo zgradb je v zadnjih letih močno napredovala in cene sistema pametna hiša so postale dostopne širokemu krogu uporabnikov. Naš sistem pametna hiša je mogoče nadgraditi in ga prilagoditi vašim željam in potrebam. Poleg ugodne cene je naš sistem pametna hiša tudi enostaven za uporabo.

Z našim sistemom pametna hiša, glede na vaše želje in potrebe, avtomatiziramo: ogrevanje, razsvetljavo, alarm, klimatsko napravo, senčila, prezračevanje in multimedio. Sistem pametna hiša je moč preprosto upravljati: s tabličnim računalnikom (npr. Apple-ov iPad ali Android), z osebnim računalnikom, z zaslonom občutljivim na dotik, ter s prenosnim oz. pametnim telefonom.
© 2013, ABELO d.o.o., vse pravice pridržane